Open Procurement Albania

Blerje materiale elektrike dhe hidraulike

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Rezidenca Studentore Universitare Nr.1
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje materiale elektrike dhe hidraulike
Nr. Reference REF-88303-11-20-2023
Vlera / Fondi Limit 4 408 240,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 21-11-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-12-2023
Data e mbajtjes se tenderit 06-12-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. “FRONTIER CONSTRUCTION” sh.p.k
2. “ERVIN LUZI” P.F
3. “AZ TRADING” sh.p.k
4. “MURATI D” sh.p.k
5. “ALMA KODRA” P.F
6. “ARTEO 2018” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • AZ Trading
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 777 075,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-12-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 4532490
  Data e lidhjes se kontrates 22-01-2024
  Kohezgjatja e kontrates 30 dite nga nenshkrimi i kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. FRONTIER CONSTRUCTION sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur Formularin e Sigurimit te Ofertes sipas Shtojces 3
  -Nuk ka paraqitur Formularin Permbledhes te Vetedeklarimit, sipas shtojces 8
  -Nuk ka paraqitur punen e ngjashme sipas kritereve te vecanta ne DST.
  -Nuk ka paraqitur bilancet per vitin 2021,2022 sipas kritereve te vecanta ne DST.
  -Nuk ka paraqitur vertetimin e xhiros sipas kritereve te vecanta ne DST.
  -Nuk ka paraqitur deklarate ku te deklaroje se mer persiper furnizimin e mallrave prane Autoritetit Kontraktor sipas kritereve te vecanta ne DST.
  -Nuk ka paraqitur çertifikaten ISO 9001 2015 sipas kritereve te vecanta ne DST.

  2. ERVIN LUZI P.F, per arsye:
  -Ka paraqitur Bilancet per vitet 2021,2022, por bilanci i paraqitur per vitin 2021 eshte i pa konfirmuar nga autoriteti perkates DPT sipas kritereve te veçanta ne DST.

  3. ALMA KODRA P.F, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur bilancet per vitet 2021,2022 te konfirmuara nga autoriti perkates tatimor DPT sipas kritereve te veçanta ne DST.
  -Nuk ka paraqitur deshmi te furnizimi te ngjashem te meparshem

  4. ARTEO 2018 sh.p.k, per arsye:
  -Ka paraqitur oferte ekonomike, por eshte ne tejkalim te fondit limit te perllogaritur nga Autoriteti Kontraktor.
  -Nuk ka paraqitur Formularin e Sigurimit te Ofertes sipas Shtojces 3.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar lidhja e kontrates ne Buletinin Nr. 4 datë 29 Janar 2024

  Më datë 08.01.2024, Komisioni i Prokurimit Publik pasi shqyrtoi kërkesën e ankimuesit dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të përfundojë procedimin administrativ për procedurën e prokurimit
  2. Autoriteti kontraktor lejohet të vijojë me hapat e mëtejshme të procedurës së prokurimit
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak kur ka pasur Ankimim
  Formular Vendimi KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data