Open Procurement Albania

Zhvendosja e linjës 6 kV të fiderit “Tharëse” që del nga N/ST 35/6 kV Fieri 1

Procuring Authority / Buyer Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Procuring Authority / Buyer
Tender object Zhvendosja e linjës 6 kV të fiderit “Tharëse” që del nga N/ST 35/6 kV Fieri 1
Reference No. REF-50916-11-23-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 2 672 900,00
Type of Contract
Procurement Method Simplified open procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 24-11-2022
Last date of Submitted Documents 05-12-2022
Tender Held Date 05-12-2022
No. of Bidders 2
Bidders 1.“HTM” sh.p.k
2.“AA&P” sh.p.k
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • HTM
 • The winning bid ALL without vat 2 276 949,00
  Bidder Announcement date 13-12-2022
  Award and Contract Amount ALL with VAT 2732339
  Contract date 17-01-2023
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 1 (një) muaj nga hyrja në fuqi e kontratës
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -“AA&P” sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka përmbushur pikën 2.3.8 të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur Katalogët ose fragmente të katalogëve të prodhuesit, për listën e materialeve të kërkuara, të përkthyera në gjuhën shqipe.
  Cancellation reason
  Additions Buletini i Lidhjes se Kontrates : Buletini Nr. 7 datë 23 Janar 2023
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  SUPPORTERS
  logo_amb_suedeze.png

  The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data