Open Procurement Albania

Zgjerimi i kapaciteteve transportuese në pajisjet MPLS (Dizenjimi upgrade dhe konfigurimi i rrjetit)

Procuring Authority / Buyer Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Procuring Authority / Buyer
Tender object Zgjerimi i kapaciteteve transportuese në pajisjet MPLS (Dizenjimi upgrade dhe konfigurimi i rrjetit)
Reference No. REF-51069-11-23-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 21 800 000,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 24-11-2022
Last date of Submitted Documents 09-12-2022
Tender Held Date 09-12-2022
No. of Bidders 3
Bidders 1.“C.C.S.” sh.p.k
2.“InfoSoft Systems” sh.p.k
3.“iCom” sh.p.k
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • C.C.S. SHPK
 • The winning bid ALL without vat 20 692 000,00
  Bidder Announcement date 19-12-2022
  Award and Contract Amount ALL with VAT 24830400
  Contract date 05-01-2023
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 16 (gjashtembedhjete) muaj nga hyrja në fuqi e kontratës.
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -“iCom” sh.p.k , per arsye:
  • Nuk ka paraqitur asnjë dokument të kërkuar në DST, përfshirë ofertën ekonomike.
  Cancellation reason
  Additions Buletini i Lidhjes se Kontrates: Buletini Nr. 4 datë 16 Janar 2023
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for C.C.S. SHPK viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for C.C.S. SHPK viti 2014
  Monitor treasury transaction for C.C.S. SHPK viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for C.C.S. SHPK viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  SUPPORTERS
  logo_amb_suedeze.png

  The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data