Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara InfoSoft Office 25 224,525,637 19 175,756,451 69,541,898

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim printimi 3,772,600 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 3,067,400.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim printimi dhe publikimi për Drejtorinë Vendore të Policisë Durrës 4,166,667 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 2,680,567.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Materiale kancelarie të tjera zyre 3,716,833 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 1,706,347.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Materiale kancelarie me bazë letre 8,987,437 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 4,115,152.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim Printimi për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve” 17,495,420 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 15,456,500.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Blerje Tonera për Ministrinë e Mbrojtjes dhe institucionet e vartësise” 34,988,077 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 12,728,439.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Blerje Tonera për Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë dhe institucionet e vartësise” 60,967,172 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 24,498,977.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 “Blerje Tonera për Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural” 7,208,789 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 3,102,609.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 8 “Blerje Tonera për Ministrinë Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe institucionet e vartësise” 34,691,225 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 11,169,095.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim printimi për Shërbimin për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat (SHÇBA) 6,861,660 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 3,906,705.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III- Blerje leter 5,730,147 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 3167970.46
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Botime, printime per Drejtorine e Pergjithshme te Arkivave 3,230,000 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 2,655,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Minikontrata 1 - Kontratë në bazë të një Marrëveshje KuadërBlerje materiale kancelarie me bazë letre Lidhur Kontrata InfoSoft Office
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim printimi,fotokopje,skanimi për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve. 13,242,839 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 10,988,550.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Tonera 14,519,082 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 624,791.54 leke per njesi.
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti II "Materiale Kancelarie të tjera zyre" 127,665 Lidhur Kontrata InfoSoft Office
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti III "Blerje letër" Lidhur Kontrata InfoSoft Office 1,338,840.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje tonerash. Lidhur Kontrata InfoSoft Office
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader :Loti I "Materiale Kancelarie me bazë letre Lidhur Kontrata InfoSoft Office 390215.766666667
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti II "Materiale Kancelarie të tjera zyre" Lidhur Kontrata InfoSoft Office 801,750.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti II "Materiale Kancelarie të tjera zyre" Lidhur Kontrata InfoSoft Office 193,977.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader :Loti I "Materiale Kancelarie me bazë letre Lidhur Kontrata InfoSoft Office 247958.416666667
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti II "Materiale Kancelarie të tjera zyre" Lidhur Kontrata InfoSoft Office 155319.141666667
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti III "Blerje letër" Lidhur Kontrata InfoSoft Office 834,590.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje tonera 4,820,024 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 4,465,867.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data