Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Nuk u gjeten te dhena per tu vizualizuar

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara SERVIS - AUTO 2000 10 78,290,645 - - -

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtoria e Shërbimit të Peshkimit dhe Akuakulturës” 10,906,200 Rishpallje me Njoftim Fituesi SERVIS - AUTO 2000 6,664,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë e Drejtësisë” 3,873,140 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 2,769,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë” 7,919,456 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 4,874,100.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë” 13,000,000 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 8,823,500.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Drejtorine e Sherbimit te Peshkimit dhe Akuakultures 8,553,986 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 5,888,600.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Autoritetin Rrugor Shqiptar” 3,132,066 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 2,250,180.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti I “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave”, 11,759,365 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 7,581,580.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti IV “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Ministrinë e Bujqësisë dhe e Zhvillimit Rural” 12,963,432 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 1,913,300.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti V “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Ministrinë e Drejtësisë” 3,600,200 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 2,389,590.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti VIII Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Spitalit Universitar "Shefqet Ndroqi” 2,582,800 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 2,126,840.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data