Open Procurement Albania

Loti II. “Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti II. “Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori”
Nr. Reference REF-71050-05-30-2023
Vlera / Fondi Limit 88 724 316,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 31-05-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-06-2023
Data e mbajtjes se tenderit 30-06-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “B&A-02” SH.A
2. “EXIM OIL” SH.A
3. “KAPPA OIL” SH.A
4. “TOP OIL” SH.A
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TOP-OIL
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 37 479 970,00
  Data e shpalljes se fituesit 24-07-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite;
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. B A 02 SH.A, per arsye: -Nuk ploteson kerkesat e pikes 5 Seksioni 2.3 Kapaciteti Teknik, pasi nuk ka dorezuar Raport Testimet Analizat laboratorike e kerkuara per produktet ose mostrat e paraqitura ne kete procedure -Nuk ploteson kerkesat e pikes 1 Seksioni 2.3 Kapaciteti Teknik, pasi nuk ka dorezuar dokumentacion per vertetimin e funizimeve te ngjashme.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-71050-05-30-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Loti II. “Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori”

  Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
  Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
  Objekti i Tenderit Loti II. “Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori”
  Nr. Reference REF-43126-09-23-2022
  Vlera / Fondi Limit 86 415 494,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 26-09-2022
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-10-2022
  Data e mbajtjes se tenderit 26-10-2022
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Ne zbatim te germes d) te pikes 1 te nenit 98 te të Ligjit nr.162 datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik”. KPP me vendimin nr 1061/2022 date 24.11.2022 ka vendosur anullimin e procedures se prokurimit.
  Shenime Buletini i Anulimit te Kontrates: Buletini Nr. 2 datë 9 Janar 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-43126-09-23-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim "

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data