Open Procurement Albania

LOTI 4- Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për repartin ushtarak nr.2001 Pashaliman Vlorë

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Reparti ushtarak nr.2001 Pashaliman Vlorë
Objekti i Tenderit LOTI 4- Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për repartin ushtarak nr.2001 Pashaliman Vlorë
Nr. Reference REF-49004-11-07-2022
Vlera / Fondi Limit 21 632 224,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-11-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-12-2022
Data e mbajtjes se tenderit 09-12-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.“HELIOS GASTRONOMI” SHPK
2.“S I L V E R” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SILVER SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 20 555 600,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-02-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e kontratës/marrëveshjes kuadër ose afati për zbatimin e saj: Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  - “HELIOS GASTRONOMI” SHPK, per arsye:
  - nuk plotëson pikën 5, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, germa a), pasi per Drejtuesin Teknik, nuk ka paraqitur “Diplome” me profesion Mercollog/ Kimist/ Teknolog sic kerkohet ne DST, por ka paraqitur “Deftese Pjekurie”.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SILVER SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SILVER SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SILVER SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SILVER SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-49004-11-07-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem ne Marreveshjen Kuader

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data