Open Procurement Albania

Loti 1 “Shërbim Lavanderie për Akademinë e Forcave të Armatosura”, Tiranë

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Akademia e Forcave të Armatosura
Objekti i Tenderit Loti 1 “Shërbim Lavanderie për Akademinë e Forcave të Armatosura”, Tiranë
Nr. Reference REF-71495-06-05-2023
Vlera / Fondi Limit 7 089 122,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 06-06-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-06-2023
Data e mbajtjes se tenderit 26-06-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1) “PRIMATEX” SHPK
2) “WASH & GO LAUNDRY” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “WASH & GO LAUNDRY” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6 350 380,00
  Data e shpalljes se fituesit 31-07-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas afatit 24 muaj të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. PRIMATEX SHPK, per arsye:
  - Nuk ka paraqitur certifikate qe verteton sistemin e kontrollit te Biokontaminimit SSH EN 14065 2016 UNI ENI 14065 (e vlefshme) ose ekuivalente.
  - Nuk ka paraqitur kopje te certifikuara te bilanceve te viteve 2020, 2021, 2022
  - Nuk ka paraqitur deshmi per sherbimet e meparshme te ngjashme te kryera gjate 3 viteve te fundit nga data e publikimit te njoftimit te kontrates, ne vleren jo me pak se 39 perqind e vleres se fondit limit te lotit 1.
  - Nuk ka paraqitur deklarate per ambientin, ku ushtron veprimtarine per kyerjen e sherbimit lavanderise objekt prokurimit.
  - Nuk ka paraqitur leje mjedisore te Tipit B Pastrim kimik, leshuar nga Qendra Kombetare e Biznesit , per vendin ku ushtron kete aktivitet, ne fushen e objektit te prokurimit.
  - Nuk ka paraqitur deklarate ne lidhje me stafin qe disponon.
  - Nuk ka paraqitur deklarate ne lidhje me makinerite dhe pajisjet e kerkuara ne DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-71495-06-05-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Loti 1 “Shërbim Lavanderie për Akademinë e Forcave të Armatosura”, Tiranë

  Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
  Institucion Kontraktues Akademia e Forcave të Armatosura
  Objekti i Tenderit Loti 1 “Shërbim Lavanderie për Akademinë e Forcave të Armatosura”, Tiranë
  Nr. Reference REF-56675-01-23-2023
  Vlera / Fondi Limit 5 939 896,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 24-01-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-02-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 13-02-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas afatit 24 muaj të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik” neni 98, pika 1:
  b) Në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme.
  Shenime Buletini i Anulimit te Procedures: Buletini Nr. 30 datë 3 Prill 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-56675-01-23-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data