Open Procurement Albania

Botime, printime dhe materiale shtypshkrimi për Spitalin Rajonal Durrës

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Durrës
Objekti i Tenderit Botime, printime dhe materiale shtypshkrimi për Spitalin Rajonal Durrës
Nr. Reference REF-73671-06-26-2023
Vlera / Fondi Limit 3 259 673,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 27-06-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-07-2023
Data e mbajtjes se tenderit 07-07-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. “ADEL CO” SHPK
2. “ALBDESING PSP” SHPK
3. “FILARA” SHPK
4. “INPRESS” SHPK
5. “KRISTALINA.KH” SHPK
6. “RAMA-GRAF” SHPK
7. “TRIPTIK” SHP
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KRISTALINA K-H SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 126 855,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-09-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 (dymbëdhjetë) Muaj nga momenti i nënshkrimit të kontratës/kontratave, deri në përfundimin e afatit të Marrëveshjes Kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. ALBDESING PSP SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur asnje nga dokumentet e kerkuara ne DST.
  -Nuk ka paraqitur oferte ekonomike.

  2. FILARA SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur asnje nga dokumentet e kerkuara ne DST.
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike.

  3. INPRESS SHPK, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin e percaktuar ne piken 2, seksioni 2.2, pasi nuk ka paraqitur kopje te certifikuara te bilanceve te vitit 2020, 2021 dhe 2022.

  4. TRIPTIK SHPK, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin e percaktuar ne piken 5, seksioni 2.3, pasi nuk ka paraqitur nje deklarate ku merr persiper shperndarjen e mallrave objekt prokurimi ne ambjentet e magazinimit prane ambienteve te Spitalit Rajonal Durres..
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Nuk kane paraqitur oferte ekonomike operatoret e meposhtem:
  1. “ALBDESING PSP” SHPK
  2. “FILARA” SHPK
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRISTALINA K-H SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRISTALINA K-H SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRISTALINA K-H SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KRISTALINA K-H SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-73671-06-26-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data