Open Procurement Albania

Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave”
Nr. Reference REF-75710-07-21-2023
Vlera / Fondi Limit 15 990 600,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 24-07-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-08-2023
Data e mbajtjes se tenderit 14-08-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “ALSTEZO” SHA
2. “KADIU” SHA
3. “SERVIS – AUTO 2000” SHPK
4. “VILNIK MOTORS” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • VILNIK MOTORS
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 9 738 900,00
  Data e shpalljes se fituesit 15-09-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e kontratës/marrëveshjes kuadër ose afati për zbatimin e saj: Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa nga operatori ekonomik “Vilnik Motors” SHPK.KPP me ane te vendimit Nr.992/2023 date 05.10.2023, ka vendosur:
  1.Te mbylle çeshtjen mbi ankesen e paraqitur nga operatori ekonomik, per kete procedure prokurimi.
  2.Autoriteti kontraktor lejohet të vijojë me hapat e mëtejshëm të procedurës së prokurimit.

  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-75710-07-21-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data