Open Procurement Albania

BLERJE DETERGJENT PER REZERVAT MATERIALE TE SHTETIT

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit BLERJE DETERGJENT PER REZERVAT MATERIALE TE SHTETIT
Nr. Reference REF-89010-11-24-2023
Vlera / Fondi Limit 4 040 943,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 30-11-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-12-2023
Data e mbajtjes se tenderit 11-12-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Me afat të marrëveshjes kuadër 1 (një) vjeçare.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Ne zbatim te germes b) te pikes 1 te nenit 98 te të Ligjit nr.162 datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik”, në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme.
  Shenime Buletini i Anulimit te Procedures: Buletini Nr. 2 datë 15 Janar 2024

  Më datë 15.01.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik “BESIM KAMBERI” PF dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik ankimues “BESIM KAMBERI” PF.

  Më datë 09.02.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi informacionin e paraqitur vendosi:
  1. Të mos pranojë ankesën e operatorit ekonomik “BESIM KAMBERI” PF
  2. Autoriteti kontraktor lejohet të vijojë me hapat e mëtejshme të procedurës së prokurimit

  Më datë 14.02.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi informacionin e paraqitur vendosi:
  1. Të korrigjoje vendimin nr. 163/2024 të datë 09.02.2024
  Ishte:
  Komisioni i Prokurimit Publik i përbëre:
  Jonaid Myzyri Kryetar
  Kreshnik Ternova Anëtar
  Anila Malaj Anëtar
  Bëhet:
  Komisioni i Prokurimit Publik i përbëre: Jonaid Myzyri Kryetar
  Fiorent Zguro Nënkryetar
  Kreshnik Ternova Anëtar
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-89010-11-24-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi “BESIM KAMBERI” PF
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data