Open Procurement Albania

Loti I. “Blerje bukë gruri dhe simite”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti I. “Blerje bukë gruri dhe simite”
1. Qendra e Zhvillimit Rezidencial Durrës, me fond limit në vlerën 788,800 (shtatëqind e tetedhjete e tete mije e teteqind) lekë (pa TVSH) ose 7,856 ( shtate mije e teteqind e pesedhjete e gjashte ) EURO pa TVSH.
2. Drejtoria e Sherbimit Spitalor Mat, me fond limit në vlerën 1,102,000 (nje milion e njëqind e dy mijë) lekë (pa TVSH) ose 10,975 ( dhjete mije e nenteqind e shtatedhjete e pese ) EURO pa TVSH.
3. Drejtoria e Sherbimit Spitalor Librazhd, me fond limit në vlerën 520,200 (peseqind e njezet mije e dyqind) lekë (pa TVSH) ose 5,181 ( pesemije e njeqind e tetedhjete e nje ) EURO pa TVSH.
4. Drejtoria e Spitalit “Ihsan Çabej” Lushnje, me fond limit në vlerën 1,696,320 (nje milion e gjshteqind e nëntëdhjetë e gjashte mijë e treqind e njezet) lekë (pa TVSH) ose 16,894 ( gjashtembedhjete mije e teteqind e nentedhjete e kater ) EURO pa TVSH.
5. Drejtoria e Sherbimit Spitalor “Shenjta Mari” Mirditë, me fond limit në vlerën 400,200 (kater njëqind mijë e dyqind ) lekë (pa TVSH) ose 3,986 ( tremije e nenteqind e tetedhjete e gjashte ) EURO pa TVSH.
6. Shtëpia e Fëmijëve Shkollor “Zyber Hallulli” Tiranë, me fond limit në vlerën 1,887,936 (nje milion e tetëqind e tetëdhjete e shtate mijë e nenteqind e tridhjete e gjashte) lekë (pa TVSH) ose 18,802 ( tetembedhjete mije e teteqind e dy ) EURO pa TVSH.
7. Qendra Pritjes për Azil, me fond limit në vlerën 1,243,400 (një milion e dyrqind e dyzet e tremijë e katerqind) lekë (pa TVSH) ose 12,383 ( dymbedhjete mije e treqind e tetedhjete e tre ) EURO pa TVSH.
8. Drejtoria e Sherbimit Spitalor Pogradec, me fond limit në vlerën 1,290,096 (nje milion e dyqind e nentedhjete mijë e nentedhjete e gjashte) lekë (pa TVSH) ose 12,848 ( dymbedhjete mije e teteqind e dyzet e tete ) EURO pa TVSH.
Nr. Reference REF-06412-05-24-2024
Vlera / Fondi Limit 8 928 952,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 27-05-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-06-2024
Data e mbajtjes se tenderit 26-06-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-06412-05-24-2024
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data