Open Procurement Albania

Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Drejtorine Vendore te Policise Durres

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Drejtorine Vendore te Policise Durres
Nr. Reference REF-65655-07-15-2020
Vlera / Fondi Limit 1 666 660,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 16-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-07-2020
Data e mbajtjes se tenderit 27-07-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. ALSTEZO SHA
2. Auto Manoku Servis SHPK
3. KADIU SHA
4. SERVIS AUTO 2000 SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALSTEZO
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 231 800,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-11-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Kanë marrë përgjigje nga Organi Qendror Blerës në datë: 11.08.2020.
  Vendim i Komisionit të Prokurimit Publik 437/2020 me datë 09.10.2020.

  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “KADIU” SHA
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në seksionin 2.2 të kapacitetit ekonomik dhe financiar, pika 2, pasi nuk arriti të paraqesë kopje të çertifikuara të bilanceve të viteve 2016, 2017, 2018 ose 2017, 2018, 2019.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në seksionin 2.3 të kapacitetit teknik, pika 1, pasi nga dokumentacioni i paraqitur nuk arriti të provojë se ka realizuar furnizime të ngjashme në vlerën jo më pak se 40% e vlerës së fondit limit.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në seksionin 2.3 të kapacitetit teknik, pika 2, pasi për punëtorinë e kërkuar nuk arriti të paraqesë listëpagesat (E-Sig 025), të konfirmuara nga Administrata Tatimore, për periudhën Prill 2020 – Qershor 2020.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në seksionin 2.3 të kapacitetit teknik, pika 3, pasi për Drejtuesin Teknik nuk ka paraqitur diplomë, kontratë pune, librezë punë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-65655-07-15-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data