Open Procurement Albania

Loti 3 "Blerje materiale te buta dhe veshmbathje"

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti 3 "Blerje materiale te buta dhe veshmbathje"
Nr. Reference REF-66858-07-27-2020
Vlera / Fondi Limit 5 159 010,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 28-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 20-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. GENTIAN SADIKU" PF & "W CENTER" SHPK
2. EURO 2001" SHPK
3. MALBERTEX" SHPK
4. UNIVERS PROMOTIONS" SHPK.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GENTIAN SADIKU - W.CENTER
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 394 200,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-09-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontratës/ kontratave, deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore brenda marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Marrë përgjigje: me Vendimin e KSHA-së në Organin Qendror Blerës me nr. 1722/2 prot., datë 03.09.2020.

  Nuk ka ofertues të skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër:

  1. Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve, me fond limit 65,901,200 (gjashtëdhjetë e pesë milion e nëntëqind e një mijë e dyqind) lekë pa TVSH.
  2. Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër, me fond limit 2,627,895 (dy milion e gjashtëqind e njëzet e shtatë mijë e tetëqind e nëntëdhjetë e pesë) lekë pa TVSH.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per W.CENTER viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per W.CENTER viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per W.CENTER viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per W.CENTER viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-66858-07-27-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data