Open Procurement Albania

Loti III. Furnizim me lende djegese per automjete Benzine pa plumb,

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti III. Furnizim me lende djegese per automjete Benzine pa plumb,
Nr. Reference REF-80501-12-01-2020
Vlera / Fondi Limit 8 033 332,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 02-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 28-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1) “A&T” sha & “2A2F-L Oil” shpk
2) Kastrati” shpk & “Kastrati Group” sha
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KASTRATI -KASTRATI SHA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH Marzhi i fitimit në %: 17,4 %
  Data e shpalljes se fituesit 21-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 (dy) vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “A&T” sha & “2A2F-L Oil” shpk:
  • BOE nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 2, të seksionit 2.3, Kapaciteti Teknik të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi Operatori Ekonomik “2A2F-L Oil” SHPK, në momentin e hapjes së ofertave nuk arriti të paraqesë Licencë të lëshuar nga pushteti vendor për tregtim karburantesh me pakicë, kategoria IIA (Benzinë automjetesh) për Stacionet e tregtimit me pakicë të karburanteve sipas adresave të kerkuara nga Autoriteti Kontraktor. Për 2 (dy) stacionet e shitjes së karburantit në Tiranë, operatori ekonomik ka paraqitur kërkesat drejtuar Bashkisë Tiranë për pajisjen me licencë për funksionimin e stacioneve të shitjes së karburanteve dhe jo licencat përkatëse, siç kërkohet në DST.
  • Nga verifikimi në vend i faqes së menaxhimit të karburanteve (ëebpage), rezultoi se "2A2F-L Oil" SH.P.K. nuk përmbush plotësisht paragrafin 8, pika 6 të seksionit 2.3, Kapaciteti Teknik të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi OE nuk ofron shërbimin e furnizimit me karburant nëpermjet kartave elektronike stikera (pulla), të cilat ngjiten në xhamin e automjetit dhe ofrojnë sherbimin e furnizimit me karburant vetem për atë automjet, për të eliminuar lëvizjen e mundshme të targave, nga mjetet shtetërore drejt mjeteve private.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-80501-12-01-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data