Open Procurement Albania

Loti 1 – “Blerje uniforma sportive dhe të tjera për personelin e Repartit Special Renea

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti 1 – “Blerje uniforma sportive dhe të tjera për personelin e Repartit Special Renea
Nr. Reference REF-81969-12-14-2020
Vlera / Fondi Limit 2 133 916,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 28-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1) “GENTIAN SADIKU” PF
2) “AN&RA” SHPK
3) “UNIVERS PROMOTIONS” SHPK
4) “MURATI D” SHPK
5) “MALBERTEX” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GENTIAN SADIKU
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 470 400,00
  Data e shpalljes se fituesit 12-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:

  1. “MURATI D” SHPK
  -Operatori ekonomik nuk plotëson nënpikën 1 të seksionit 2.3 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të vecanta të kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk arriti të paraqesë dëshmi për furnizime të mëparshme të ngjashme të realizuara gjatë 3 (tre) viteve të fundit nga data e zhvillimit të procedurës. Nga dëshmia për furnizime të mëparshme e paraqitur në SPE nga operatori ekonomik në ditën e hapjes së ofertave, rezulton se furnizimet e mëparshme të ngjashme nuk janë të realizuara gjatë 3 (tre) viteve të fundit të aktivitetit të operatorit ekonomik.

  2. “MALBERTEX” SHPK

  - Operatori ekonomik nuk plotëson gërmën dh, pika 1 të Kritereve të vecanta të kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave, operatori ekonomik nuk arriti të paraqesë Vërtetimin që konfirmon shlyerjen e të gjitha detyrimeve të maturuara të energjisë elektrike të kontratave të energjisë, që ka operatori ekonomik që është i regjistruar në Shqipëri.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-81969-12-14-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data