Open Procurement Albania

“Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Rajonal Gjirokastër”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Rajonal Gjirokastër”
Nr. Reference REF-85657-02-02-2021
Vlera / Fondi Limit 3 802 600,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-02-2021
Data e mbajtjes se tenderit 15-02-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1) “ALSTEZO” SHA
2) “KADIU” SHA
3) “VILNIK MOTORS” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KADIU
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 839 153,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Paraqitur ankese ne KPP nga operatori Alstezo SHA, me objekt shfuqizimin e vendimit te KVO-se per skualifikimin e ofertes se paraqitur nga ai. Kanë marrë përgjigje nga KPP me vendim nr 170/2021 datë: 15.04.2021 per mospranim te ankeses.

  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. Arsyeja e skualifikimit për “ALSTEZO” SHA
  • Ofertuesi nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 2, të seksionit 2.2 “Kapaciteti Ekonomik dhe Financiar” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi bilanci i vitit 2018 nuk është i shoqëruar me Akt Ekspertizën (Raport auditimi) nga Ekspert Kontabël i Autorizuar, në kundërshtim me nenin 41 të ligjit nr. 10091 datë 05.03.2009 “Për auditimin ligjor, organizimin e profesionit të audituesit ligjor dhe të kontabilistit të miratuar”. Kjo, pasi Ofertuesi është në kushtet e përcaktimeve të gërmës “c” të dispozitës së mësipërme ligjore, dhe shoqërimi i bilancit të vitit 2018 me akt ekspertizën përkatëse nga ekspert kontabël i autorizuar, përbën detyrim ligjor.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KADIU viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KADIU viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KADIU viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KADIU viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-85657-02-02-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data