Open Procurement Albania

Loti I "Mirëmbajtje objekti ndërtimor për Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë"

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Ministria e Financave dhe Ekonomise
Objekti i Tenderit Loti I "Mirëmbajtje objekti ndërtimor për Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë"
Nr. Reference REF-91875-03-30-2021
Vlera / Fondi Limit 7 165 500,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 31-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 23-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1) “2 N” SHPK
2) “Hysi 2F” SHPK
3) “MENI” SHPK
4) “NIKA” SHPK
5) “SHANSI INVEST” SHPK
6) “SHEHU” SHPK
7) “VALONA KONSTRUKSION” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Meni SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 147 060,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-05-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “Hysi 2F” SHPK
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 6, të seksionit 2.3 “Kapaciteti teknik”, pasi nuk arriti të paraqesë Certifikatë për transport mallrash në emër të vet. Në SPE si pjesë të ofertës së tij, operatori ekonomik ka paraqitur kontratë qiraje datë 30.12.2019 për automjetin me targë TR7543M. Nga dokumentacioni i dorëzuar rezulton se, çertifikata për transportin e mallrave e mjetit me targë TR7543M, është e lëshuar për shoqërinë “ELB NDERTUESI” SHPK vetëm për llogari të veprimtarisë së kësaj shoqërie. Në këtë mënyrë, kryerja e transportit të mallrave nga ana e operatorit ekonomik “Hysi 2F” SHPK me automjetin e shoqërisë “ELB NDERTUESI” do të jetë në kushtet e kryerjes së transportit të mallrave me qira dhe për të tretë pa licencën përkatëse, transport i cili në zbatim të nenit 41 të ligjit “Për Transportet Rrugore” është i ndaluar.

  2. “SHANSI INVEST” SHPK
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 3 gërma b) të seksionit 2.3, “Kapaciteti teknik” të Kritereve të vecanta të kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk arriti të provojë nëpërmjët Vërtetimit për kontributet e sigurimeve shoqërore e shëndetësore të paraqitur në SPE, se ka shlyer detyrimet për muajin Mars 2021.

  3. “SHEHU” SHPK
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 1 të seksionit 2.3 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk arriti të provojë se ka kapacitete teknike sa shuma e loteve 1 dhe 2 për të cilat ka ofertuar, të marra së bashku. Ofertuesi nuk ka paraqitur dokumentacion që të provojë se ka kryer shërbime të mëparshme të ngjashme, të kryera gjatë 3 viteve të fundit nga data e zhvillimit të procedurës, në vlerën prej minimalisht 40% e vlerës së shumës së fondeve limit (loti 1 dhe 2) për të cilat ka ofertuar.

  4. “VALONA KONSTRUKSION” SHPK
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 3 gërma b) të seksionit 2.3, “Kapaciteti teknik” të Kritereve të vecanta të kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk arriti të provojë nëpërmjët Vërtetimit për kontributet e sigurimeve shoqërore e shëndetësore të paraqitur në SPE, se ka shlyer detyrimet për muajin Mars 2021.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-91875-03-30-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data