Open Procurement Albania

Loti 2 “Shërbimi i pastrimit të ambjentit të brendshme dhe te jashtme të Shkolles Shqiptare te Administrates Publike”

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Objekti i Tenderit Loti 2 “Shërbimi i pastrimit të ambjentit të brendshme dhe te jashtme të Shkolles Shqiptare te Administrates Publike”
Nr. Reference REF-99584-06-30-2021
Vlera / Fondi Limit 2 107 476,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 01-07-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-07-2021
Data e mbajtjes se tenderit 21-07-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “DION-AL” SHPK
2. ''FJONA-2006'' SH.P.K
3. “Pastrime Silvio” SH.P.K
4. “S I L V E R” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ''FJONA-2006'' SH.P.K
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 994 208,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-08-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Pastrime Silvio” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk arriti të paraqesë Formularin e listës së çmimeve të shërbimeve sipas Shtojcës 2 në përputhje me pikën 2 gërma E), të seksionit I: Udhëzime për Operatorët Ekonomikë, pasi në momentin e hapjes në ofertën e paraqitur ka ndryshuar sasinë për artikullin nr 1 sipas DT. (Sasia e pritshme per 24 muaj = 317,856; ka ofertuar për Sasia e pritshme për 24 muaj = 317.856)
  2. “S I L V E R” SHPK, për këto arsye:
  - nuk arriti të paraqesë kopje të çertifikuara të bilanceve të viteve: (2018, 2019) me fitim sipas nenit 43, pika 4 të VKM-së 285 datë 19.05.2021. Kriteri konsiderohet i përmbushuar nëse në dy bilance të njëpasnjëshme nuk kanë raport negative ndërmjet aktivit dhe pasivit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data