Open Procurement Albania

Blerje Pajisje Laboratori, për Agjencinë Kombëtare Të Duhan-Cigareve”

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Objekti i Tenderit Blerje Pajisje Laboratori, për Agjencinë Kombëtare Të Duhan-Cigareve”
Nr. Reference REF-06756-09-29-2021
Vlera / Fondi Limit 2 500 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 30-09-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-10-2021
Data e mbajtjes se tenderit 11-10-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1. “ISOMETRIC SHPK
2. ECCAT Enviromental Consulting
3. EKILAB SHPK
4. ALMedical SHPK
5. MEDFAU SHPK
6. KRIJON SHPK
7. GAMMA SHPK
8. LUAR Bros SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “ISOMETRIC'' SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 730 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-11-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 75 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. EKILAB SHPK, për këto arsye:
  - nuk plotëson pikën 2.2, nënpika 2, “Kapaciteti ekonomik dhe financiar” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nga dokumentacioni i paraqitur në SPE rezulton se, operatori ekonomik ka raporte negative ndërmjet aktivit dhe pasivit në dy balance të njëpasnjëshme, dhe konkretisht në bilancet e vitit 2018 dhe 2019.
  2. MEDFAU SHPK, për këto arsye:
  - nuk plotëson pikën 2.2, nënpika 2, “Kapaciteti ekonomik dhe financiar” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi bilancet e viteve 2018, 2019 dhe 2020, nuk i ka shoqëruar edhe me raportet e auditimit ligjor të pasqyrave financiare vjetore përkatëse. Nga dokumentacioni i paraqitur në SPE, rezulton se, operatori ekonomik është në kushtet e përcaktimeve të nenit 41 të ligjit nr. 10091 datë 05.03.2009.
  3. ECCAT Enviromental Consulting Chemical Analysis & Testing SHPK, për këto arsye:
  - Ofertuesi ndodhet në kushtet e nenit 81 “Ndërhyrja në ofertë”, pikat 1 dhe 2 të VKM nr. 285 datë 19.05.2021 “Për miratimin e rregullave të Prokurimit Publik”. Nga dokumentacioni i paraqitur në SPE, rezulton se ortaku i “ECCAT Enviromental Consulting, Chemical Analysis & Testing” shpk, I.D., është ortak edhe pranë ofertuesit “Ekilab” shpk.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data