Open Procurement Albania

Loti 6 " Blerje Vezë"

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti 6 " Blerje Vezë"
Nr. Reference REF-16656-12-29-2021
Vlera / Fondi Limit 63 194 001,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 30-12-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-01-2022
Data e mbajtjes se tenderit 31-01-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “OVVITAL” SHPK
2. “DAJTI PARK 2007 ” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • DAJTI PARK 2007
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 62 410 620,00
  Data e shpalljes se fituesit 19-05-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “OVVITAL” SHPK, për këto arsye:
  - nuk plotëson pikën 1, seksioni 2.1 “Kapaciteti profesional i operatoreve ekonomike” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi ne SPE ka deklaruar vetem 1 (nje) vend te ushtrimit te aktivitetit (stabiliment) per te cilin ka paraqitur edhe 2 licencat perkatese II.1.A dhe II.1.B. Nderkohe qe, nga Ekstrakti i Regjistrit Tregtar te subjektit rezulton se, ky i fundit ka me shume vende te ushtrimit te aktivitetit (stabilimente), te cilat nuk rezultojne te jene te pajisura me licencat perkatese per ushtrimin e aktivitetit sipas ligjit nr. 9863 date 28.01.2008 “Per ushqimin”, neni 19.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-16656-12-29-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data