Open Procurement Albania

Loti III. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Drejtorinë e Përgjithshme te Burgjeve”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti III. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Drejtorinë e Përgjithshme te Burgjeve”
Nr. Reference REF-23829-04-02-2022
Vlera / Fondi Limit 2 491 822,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 04-04-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-05-2022
Data e mbajtjes se tenderit 04-05-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “BUNA” SH.P.K
2. “KEVIN CONSTRUKSION” SH.P.K & “KLAME” SH.P.K SH.P.K
3. “MUCA” SH.P.K
4. “VALONA KONSTRUKSION” SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MUCA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 589 700,00
  Data e shpalljes se fituesit 06-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 1 vit
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “KEVIN CONSTRUKSION” SH.P.K & “KEVIN CONSTRUKSION” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 9, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik”, të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk ka dorezuar deklaraten sipas percaktimit te kesaj pike.
  2. “VALONA KONSTRUKSION” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk permbush ne kumulativ nenpiken 2 te seksionit 2.3 te kritereve te vecanta per kualifikim, pasi ka deklaruar te njejtin staf si ne Lotin 1, si dhe nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-23829-04-02-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data