Open Procurement Albania

Loti II. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti II. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite
Nr. Reference REF-23827-04-02-2022
Vlera / Fondi Limit 45 830 125,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 04-04-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-05-2022
Data e mbajtjes se tenderit 04-05-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 11
Operatore Konkurues 1. “M.LEZHA” SH.P.K
2. “RO-AL” SH.P.K
3. “BOLT” SH.P.K
4. “BRUNES” SH.P.K
5. “BUNA” SH.P.K
6. “ERALD” SH.P.K
7. “ERZENI” SH.P.K
8. “KEVIN CONSTRUKSION” SH.P.K & & “KLAME” SH.P.K SH.P.K
9. “MUCA” SH.P.K
10. “VALONA KONSTRUKSION” SH.P.K
11. “Shaga” SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MUCA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 24 685 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “M.LEZHA” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur deklaraten se cdo produkt do te shoqerohet me raportin perkates si dhe me certifikimet perkatese te cilat duhet te jene sipas kerkesave/specifikimeve te AK-se.
  2. “BRUNES” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur deklaraten për periudhën 1 vjecare të garancisë së mallrave që kërkohën të prokurohen nga data e dorëzimit të artikujve objekt prokurimi, gjatë së cilës ofertuesi duhet të sigurojë riparimin, mirembajtjen dhe shërbimin pa pagesë, të defekteve për shkak të prodhimit dhe montimit.
  3. “ERALD” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur deklaraten se cdo produkt do te shoqerohet me raportin perkates si dhe me certifikimet perkatese te cilat duhet te jene sipas kerkesave/specifikimeve te AK-se.
  4. “ERZENI” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur deklaraten se cdo produkt do te shoqerohet me raportin perkates si dhe me certifikimet perkatese te cilat duhet te jene sipas kerkesave/specifikimeve te AK-se.
  5. “KEVIN CONSTRUKSION” SH.P.K & “KLAME” SH.P.K SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur deklaraten se cdo produkt do te shoqerohet me raportin perkates si dhe me certifikimet perkatese te cilat duhet te jene sipas kerkesave/specifikimeve te AK-se.
  6. “Shaga” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur tabelen sic kerkohet ne DST, ne lidhje me artikujt objekt prokurimi dhe/ose lëndët e para të prodhimit të artikujve objekt prokurimi duke specifikuar vendin e origjinës si dhe certifikimet te leshuara nga nje organ i akredituar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-23827-04-02-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data