Open Procurement Albania

Loti I. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Ministrinë e Drejtësisë”, me afat të marrëveshjes kuadër 1 (një) vit

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti I. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Ministrinë e Drejtësisë”, me afat të marrëveshjes kuadër 1 (një) vit
Nr. Reference REF-23825-04-02-2022
Vlera / Fondi Limit 3 546 661,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 04-04-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-05-2022
Data e mbajtjes se tenderit 04-05-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. “BUNA” SH.P.K
2. KEVIN CONSTRUKSION” SH.P.K & “KLAME” SH.P.K SH.P.K
3. “MUCA” SH.P.K
4. “SHAGA” SH.P.K
5. “VALONA KONSTRUKSION” SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BUNA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 280 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 1 vit
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “KEVIN KONSTRUKSION & KLAME” SHPK, për këto arsye:
  - nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 9, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik”, të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk ka dorezuar deklaraten sipas percaktimit te kesaj pike.
  2. “SHAGA” SHPK, për këto arsye:
  - nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 8, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik”, të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur tabelen sic kerkohet ne DST, ne lidhje me artikujt objekt prokurimi dhe/ose lëndët e para të prodhimit të artikujve objekt prokurimi duke specifikuar vendin e origjinës si dhe certifikimet te leshuara nga nje organ i akredituar.
  3. “VALONA KONSTRUKSION” SHPK, për këto arsye:
  - nuk permbush ne kumulativ nenpiken 3 te seksionit 2.3 te kritereve te vecanta per kualifikim, pasi ka deklaruar te njejtin mjet transporti si ne Lotin 3.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-23825-04-02-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data