Open Procurement Albania

Loti VII. “Blerje Fruta-perime” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti VII. “Blerje Fruta-perime” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite
Nr. Reference REF-21450-03-08-2022
Vlera / Fondi Limit 13 434 791,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 09-03-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-04-2022
Data e mbajtjes se tenderit 08-04-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “M.C.CATERING” SHPK
2. ''NELSA SHPK”
3. “NIKA” SHPK
4. “GERTI – 1987” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “GERTI – 1987” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 12 067 690,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-05-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “M.C.CATERING” SHPK, për këto arsye:
  - nuk plotëson pikën 2.2.2, te seksionit 2.2 “Kapaciteti ekonomik dhe financiar” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur bilancin e vitit 2021. Bazuar ne kriterin e percaktuar per kete lot, ne pikën 2.2.2, te seksionit 2.2 “Kapaciteti ekonomik dhe financiar” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, Operatoret ekonomike, duhet të paraqesin kopje te certifikuara te bilanceve te viteve 2019, 2020, 2021 te paraqitura prane autoriteteve perkatese tatimore.
  2. “NIKA” SHPK, për këto arsye:
  - nuk plotëson pikën 2.2.2, te seksionit 2.2 “Kapaciteti ekonomik dhe financiar” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi bilancin e vitit 2021, nuk e ka shoqëruar edhe me raportin e auditimit ligjor të pasqyrave financiare vjetore përkatëse. Nga dokumentacioni i paraqitur në SPE, rezulton se, operatori ekonomik është në kushtet e përcaktimeve të nenit 41 të ligjit nr. 10091 datë 05.03.2009.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-21450-03-08-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data