Open Procurement Albania

Loti 3 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Sarandë”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti 3 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Sarandë”
Nr. Reference REF-28703-05-11-2022
Vlera / Fondi Limit 5 391 607,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 12-05-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-06-2022
Data e mbajtjes se tenderit 01-06-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “KADIU” SHA
2. “ALSTEZO” SHA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALSTEZO
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 999 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 12-05-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “KADIU” SHA, për këto arsye:
  - nuk plotëson pikën 1 germa g), të Kritereve të Pergjithshme të Kualifikimit, pasi rezulton se, e ushtron aktivitetin e tij ne shkelje te legjislacionit te punes. Pas administrimit te shkreses nr. 2364/6 date 03.06.2022 te APP-se, sipas te ciles: “OE “Kadiu” shpk pas inspektimeve te kryera nga Inspektoriati Shteteror i Punes dhe Sherbimeve Shoqerore, rezulton se, me Vendim Perfundimtar te Inspektimit NR. ISHPSHSH-KO-2021-000686-5 date 15.11.2021, ka marre mase administrative gjobe, ne shumen 150.000 leke, per shkelje te legjislacionit te punes.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-28703-05-11-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data