Open Procurement Albania

Loti III. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për Akademinë e Forcave të Armatosura”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti III. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për Akademinë e Forcave të Armatosura”
Nr. Reference REF-31691-06-03-2022
Vlera / Fondi Limit 4 986 058,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 06-06-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-06-2022
Data e mbajtjes se tenderit 21-06-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues 1. “M.LEZHA” SH.P.K
2. “RO_AL” SH.P.K
3. “BOLT” SH.P.K
4. “BUNA” SH.P.K
5. “ERALD” SH.P.K
6. “ERZENI/SH” SH.P.K
7. “GLORI PROJEKT” SH.P.K
8. “KLAME” SH.P.K
9. “MUÇA” SH.P.K
10. “SHAGA” SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “M.LEZHA” SH.P.K
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 757 760,00
  Data e shpalljes se fituesit 01-08-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “ERALD” SH.P.K, për këto arsye:
  - ka paraqitur vetem te dhena mbi shoqerine, dhe nuk ka argumentuar dhe dokumentontuar me prova shkresore sqarimet për elemente të vecanta të ofertës në përputhje me kërkesat e nenit 93 të LPP-se. Si rrjedhim, oferta e operatorit ekonomik “ERALD” shpk refuzohet, pasi nuk arriti qe, te binde AK, se ajo eshte e rregullt ne te gjitha elementet e saj.
  2. “GLORI PROJEKT” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 8, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik”, të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur deklaraten se cdo produkt do te shoqerohet me raportin perkates si dhe me certifikimet perkatese te cilat duhet te jene sipas kerkesave/specifikimeve te AK-se. Mosparaqitja e deklarates sic kerkohet ne pikën 8, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik”, të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, perben kusht per skualifikim, pasi nuk garanton cilesine e mallit, qe sipas ketij kriteri, duhet te provohet ne momentin e dorezimit te artikujve nepermjet testimeve dhe certifikimeve perkatese ne perputhje me kerkesat/specifikimet e AK-se
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “M.LEZHA” SH.P.K viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “M.LEZHA” SH.P.K viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “M.LEZHA” SH.P.K viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “M.LEZHA” SH.P.K viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-31691-06-03-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data