Open Procurement Albania

Loti 1 “Blerje Tonera për Ministrinë e Mbrojtjes dhe institucionet e vartësise”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti 1 “Blerje Tonera për Ministrinë e Mbrojtjes dhe institucionet e vartësise”
Nr. Reference REF-00446-07-07-2021
Vlera / Fondi Limit 34 988 077,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-07-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-11-2021
Data e mbajtjes se tenderit 12-11-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “INFOSOFT OFFICE” SHPK
2. “INTERLOGISTIC” SHPK
3. “IT GJERGJI KOMPJUTER” SHPK
4. “ERISONI COMPANY” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • InfoSoft Office
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 12 728 439,00
  Data e shpalljes se fituesit 24-05-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Marrë përgjigjigje me vendimin e KPP Nr. 349/2022, Datë 15.04.2022
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “INTERLOGISTIC” SHPK, për këto arsye:
  - nuk permbush pikën 7, seksioni 2.3 i Kapacitetit Teknik, të Kritereve të Vecanta për Kualifikim, pasi nuk ka paraqitur katalogë/ broshurë ku të shprehet qartë secili lloj i tonerit që oferton (sipas tonerave të përcaktuar në tabelën e përgjithshme, Shtojca 6).
  2. “IT GJERGJI KOMPJUTER” SHPK, për këto arsye:
  - nuk permbush pikën 7, seksioni 2.3 i Kapacitetit Teknik, të Kritereve të Vecanta për Kualifikim, pasi nuk ka paraqitur katalogë/ broshurë ku të shprehet qartë secili lloj i tonerit që oferton (sipas tonerave të përcaktuar në tabelën e përgjithshme, Shtojca 6).
  3. “ERISONI COMPANY” SHPK, për këto arsye:
  - nuk permbush pikën 7, seksioni 2.3 i Kapacitetit Teknik, të Kritereve të Vecanta për Kualifikim, pasi nuk ka paraqitur katalogë/ broshurë ku të shprehet qartë secili lloj i tonerit që oferton (sipas tonerave të përcaktuar në tabelën e përgjithshme, Shtojca 6).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-00446-07-07-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data