Open Procurement Albania

Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti XII : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga k/Patos - Ballsh + rruga Ballsh – Fratar + rruga Ballsh - Aranitas + rruga kr/rruga nacionale – Bylis + rruga Metohasim - Kafaraj

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor : Loti XII : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga k/Patos - Ballsh + rruga Ballsh – Fratar + rruga Ballsh - Aranitas + rruga kr/rruga nacionale – Bylis + rruga Metohasim - Kafaraj

Burimi i Financimit : Buxheti i Shtetit.
Marreveshja kuader do te lidhet nga Autoriteti Rrugor Shqiptar në emër dhe për llogari të Drejtorise se Rajonit Jugor, Gjirokaster
Nr. Reference REF-65462-07-14-2020
Vlera / Fondi Limit 171 744 991,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E kufizuar, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 05-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. “Shendelli” sh.p.k kualifikuar
2. “Shkelqimi” sh.p.k skualifikuar
3. “K.M.K” sh.p.k skualifikuar
4. “6D-Plan” sh.p.k skualifikuar
5. “Be-Is” sh.p.k - Griald skualifikuar
6. “Boshnjaku B” sh.p.k skualifikuar
7. “Alko Impex General Construcsion” sh.p.k kualifikuar
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALKO IMPEX CONSTRUCTION - ALKO IMPEX General Construksion SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 146 175 533,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 175410639
  Data e lidhjes se kontrates 31-12-2021
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e marreveshjes kuadër në muaj 48 . Kohëzgjatja e kontratës / kontratave, bazuar ne marveshjen kuader sipas nevojave të autoritetit kontraktor .
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Në datën 03.09.2020, BOE ankimues ka paraqitur ankesë pranë autoritetit kontraktor, nëpërmjet të cilës kundërshton skualifikimin e tij në procedurën e prokurimit. ankese e cila i eshte refuzuar nga AK. Në datën 18.09.2020 operatori ekonomik ankimues ka paraqitur ankesë pranë Komisionit të Prokurimit Publik, me të njëjtin objekt si edhe në autoritetin kontraktor.

  Pas shqyrtimit KPP pergjigjet me vendim nr.470 te dates 23.10.2020 per mospranimin e ankesën se paraqitur.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALKO IMPEX CONSTRUCTION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALKO IMPEX CONSTRUCTION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALKO IMPEX CONSTRUCTION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALKO IMPEX CONSTRUCTION viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Autoriteti Rrugor Shqiptar REF-65462-07-14-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 19 datë 14 Shkurt 2022
  Anulimi i Tenderit
  Apelime dhe Vendime te KPP
  Contract Notice

  Standard Documents Of The Restricted Procedure / Services

  Preventivi i Fondit Limit
  Limit Fund Bill Of Quantities

  Relacion Teknik (Projekt me Pershkrim)
  Technical Report (DESCRIPTIVE PROJECT)

  Specifikimet Teknike
  Technical Specifications

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data