Open Procurement Albania

Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior - Loti V: “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga "Rreshen (U.Fanit)- Shpal, Shpal- Q.Bene- K.Hadroj, Shpal-Ura e Repsit",

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Verior : Loti V: “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga "Rreshen (U.Fanit)- Shpal, Shpal- Q.Bene- K.Hadroj, Shpal-Ura e Repsit",

Marreveshja kuader do te lidhet nga Autoriteti Rrugor Shqiptar në emër dhe për llogari të Drejtorise se Rajonit Verior, Kontrata/ kontratat do te lidhen nga Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder.
Burimi i Financimit : Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference REF-65268-07-13-2020
Vlera / Fondi Limit 219 866 693,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E kufizuar, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 16-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 05-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1.“ALB SHPRESA” & “MELA” & “XHAST”
2. “JUBICA”
3. “KTHELLA”
4. “AEK MUNELLA” & “DRINI -1”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • AEK MUNELLA - DRINI-1
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 197,273,824
  Data e shpalljes se fituesit 19-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e marveshjes kuadër në muaj 48 . Kohëzgjatja e kontratës / kontratave, bazuar ne marveshjen kuader sipas nevojave të autoritetit kontraktor,
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Marre pergjigje me vendim KPP-se 562/2020, date 09.12.2020. Heqje e pezullimit sipas vendimit 562/5/2021, date 14.01.2021
  Fituesi konfirmuar me vendim te KPP-se. Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. “KTHELLA”
  Oferta ekonomike e operatorit ekonomik “Kthella rezulton anomalisht e ulet.
  Autoriteti kontraktor vlereson se oferta e Operatorit Ekonomik KTHELLA sh.p.k. duhet te refuzohet me arsyetimin se ofe
  rta permban risk te larte per mospermbushjen e detyrimeve kontraktore.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AEK MUNELLA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AEK MUNELLA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AEK MUNELLA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AEK MUNELLA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DRINI-1 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DRINI-1 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DRINI-1 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DRINI-1 viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Autoriteti Rrugor Shqiptar REF-65268-07-13-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Apelime dhe Vendime te KPP
  Contract Notice

  Standard Documents Of The Restricted Procedure / Services

  Preventivi i Fondit Limit
  Limit Fund Bill Of Quantities

  Relacion Teknik (Projekt me Pershkrim)
  Technical Report (DESCRIPTIVE PROJECT)

  Specifikimet Teknike
  Technical Specifications

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data