Open Procurement Albania

Ndertim By Pass Tepelene, Loti 1

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Ndertim By Pass Tepelene, Loti 1
Nr. Reference REF-69600-05-17-2018
Vlera / Fondi Limit 2 394 360 362,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-06-2018
Data e mbajtjes se tenderit 18-06-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues AGBES CONSTRUKSION
G.P.G Kompani & Garden Line
ALBSTAR
VELLEZRIT HYSA
VARAKU E
Operator Ekonomik Kontraktues
 • G.P.G. COMPANY - GARDEN LINE
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 389 686 891,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-07-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2867624269
  Data e lidhjes se kontrates 12-07-2018
  Kohezgjatja e kontrates 22 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Operatori ekonomik “Agbes Konstruksion shpk:
  Nuk ka paraqitur dokumentacionin ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit, sepse:
  - Sipas dokumentacionit te paraqur rezulton qe operatori ekonomik Agbes Konstruksion shpk, nuk ploteson kriterin 2.3.3. lidhur me kategorite e meposhtme te licences professionale per ekzekutimin e puneve: NP - 9/F Punime dhe mbrojtje lumore, sisteme hidraulike dhe bonifikime; NP – 12/G Punime të inxhinierisë së mjedisit; NS – 8/G Ndertime parafabrikat beton arme, struktura metalike dhe druri; NS – 9/G Punime strukturore speciale.
  -Sipas vërtetimit te paraqitur nga Operatori Ekonomik mbi xhiron financiare vjetore pa TVSH, e realizuar perkatesisht ne tre vitet e fundit 2015, 2016 dhe 2017, rezulton se eshte me e vogel se 1 170 000 000 per vitin 2016 dhe 2017, kjo ne kundershtim me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit.
  -Sipas dokumentacionit te paraqur rezulton qe operatori ekonomik nuk ploteson kriterin 2.3.1. pasi nuk ka punë të ngjashme për një objekt të vetëm (ku te perfshihen ura ose viadukte) në vlerë jo më të vogël se 1 170 000 000 lekë që është realizuar me sukses gjatë tri viteve të fundit ose punë të ngjashme, ku vlera monetare totale e punëve të kryera, e marrë së bashku gjatë tri viteve të fundit, është jo më pak se 4 600 000 000 lekë.
  - Ne vërtetimin e paraqitur që konfirmon shlyerjen e pagesave te energjise elektrike, rezulton qe subjekti ne kundërshtim me piken 1/e, te kritereve te veçanta per kualifikim nuk ka shlyer detyrimet të maturuara të energjisë elektrike te muajit prill 2018. (Mbi detyrimet e maturuara sipas Vendimit te ERE-s, Nr.109, date 21.10.2011, “Per miratimin e kontratës se furnizimit me energji elektrike te klientëve jofamiljare, neni 9/1, Klienti do të paguajë detyrimin e përcaktuar në faturën mujore të konsumit të energjisë elektrike (titull ekzekutiv), si dhe kur është rasti, kamatëvonesat përkatëse dhe pagesën e rilidhjes së energjisë, jo më vonë se ditën e fundit kalendarike të muajit pasardhës të atij të faturuar.”)

  2. Operatori ekonomik Albstar sh.p.k :
  Nuk ka paraqitur dokumentacionin ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumnetet e tenderit, sepse:
  -Sipas dokumentacionit te paraqur rezulton qe operatori ekonomik Alb - Star shpk, nuk ploteson kriterin 2.3.3. lidhur me kategorite e meposhtme te licences profesionale per ekzekutimin e puneve: NP - 9/F Punime dhe mbrojtje lumore, sisteme hidraulike dhe bonifikime; NS – 9/G Punime strukturore speciale.
  - Nuk ka paraqitur vërtetimin që konfirmon shlyerjen e pagesave te energjise elektrike, sipas pikes 1/e, te kritereve te veçanta per kualifikim, mbi detyrimet të maturuara të energjisë elektrike te muajit prill 2018. (Mbi detyrimet e maturuara sipas Vendimit te ERE-s, Nr.109, date 21.10.2011, “Per miratimin e kontratës se furnizimit me energji elektrike te klientëve jofamiljare, neni 9/1, periudhen e kerkuar).

  3. Operatori ekonomik Varaku E shpk:
  Nuk ka paraqitur dokumentacion per pjesemarrje ne kete procedure prokurimi.

  4. Operatori ekonomik Vellezerit Hysa shpk:
  Nuk ka paraqitur dokumentacion per pjesemarrje ne kete procedure prokurimi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GARDEN LINE viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GARDEN LINE viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GARDEN LINE viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GARDEN LINE viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.20 - Dt.21-05-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.28 - Dt.16-07-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.29 - Dt.23-07-2018
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data