Open Procurement Albania

Mirëmbajtje rutinë me performancë e segmentit rrugor Unaza e Jashtme e Tiranës (pjesa verilindore), (segmenti Kthesa e Saukut – Bregu i Lumit) Lot 1 + pjesërisht Lot 2 me gjatësi 4,14+0,7=4.84 km

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje rutinë me performancë e segmentit rrugor Unaza e Jashtme e Tiranës (pjesa verilindore), (segmenti Kthesa e Saukut – Bregu i Lumit) Lot 1 + pjesërisht Lot 2 me gjatësi 4,14+0,7=4.84 km
Nr. Reference REF-98249-06-16-2021
Vlera / Fondi Limit 1 381 077,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 17-06-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-06-2021
Data e mbajtjes se tenderit 28-06-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. 2 T
2. “NIKA” sh.p.k
3. B.O.E “Pastrime Silvio” sh.p.k & “Neal-86” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 2 T SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 347 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-07-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1616400
  Data e lidhjes se kontrates 14-07-2021
  Kohezgjatja e kontrates 5 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “NIKA”, për këto arsye:
  - nuk ka paguar sigurimet shoqerore, shendetesore per drejtuesin teknik Eltorr Goxhaj, kjo ne kundershtim me ligjin per sigurimet shoqerore shendetesore, gjithashtu ne kundershtim me vetdeklarimin ne formularin permbledhes te vetdeklarimit, pika D Deklarata “Për zbatimin e dispozitave ligjore në marredhënien e punës”
  - nuk përmbush piken 2.3.1 “Pune e ngjashme” pasi njera nga punet e paraqitura nuk eshte e ngjashme me objektin e prokurimit “Mirembajtje me performance dhe puna e ngjashme (Mirembajtje ura e Bunës _Shirok….) nuk përmbush kushtin realizuar me suksese gjate tre viteve të fundit. (periudhe tre vjeçare eshte 28 Qershor 2021 – 28 Qershor 2018)
  2. “Silvio Pastrim” & “Neal 86”, për këto arsye:
  - Operatori ekonomik “Silvio Pastrim” ne kundershtim me Vetdeklarimin ne Formularin Permbledhes të vetdeklarimit, A: DEKLARATA PËR PËRMBUSHJEN E KRITEREVE TË PËRGJITHSHME TË KUALIFIKIMIT, rezulton te mos kete ne fushen e veprimtarise, objektin e prokurimit Mirëmbajtje rutinë me performance. (Sipas Ekstraktit QKB
  - Operatori “Silvio Pastrim” nuk ka paraqitur Kopje të Certifikatës Elektronike të Fiskalizimit, për tatimpaguesit që përdorin Platformën Qendrore të Faturave.
  - Operatori “Silvio Pastrim” nuk përmbush pikën 2.3.1 Pune e ngjashme, pasi punet e paraqitura nuk jane te ngjashme me objektin mirembajtje me performance ne rruge.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2 T SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2 T SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2 T SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2 T SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr.185 datë 20 Dhjetor 2021
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data