Open Procurement Albania

Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 4

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Ndërtim i Unazës së Jashtme Tiranë, Loti 4
Nr. Reference REF-02817-08-13-2021
Vlera / Fondi Limit 2 096 958 794,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-08-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-09-2021
Data e mbajtjes se tenderit 15-09-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1. A. N. K. SHPK
2. ALB - STAR SHPK
3. “CURRI” SHPK & “VELLEZERIT HYSA” SHPK & “BE - IS” SH.P.K
4. GECI SHPK
5. KEVIN CONSTRUKSION SHPK
6. MET-ENGENEERING SHPK
7. TREMA ENGINEERING 2 SHPK & RRUGA URA ASFALTIM NR.2 ELBASAN & ELMAZAJ KONSTRUKSION SHPK
8. EUROTEOREMA PEQIN shpk & “PE-VLA-KU” sh.p.k & “NOVA Construction 2012” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EUROTEOREMA PEQIN shpk - “PE-VLA-KU” sh.p.k - “NOVA Construction 2012” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 991 017 847,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-10-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2389221416
  Data e lidhjes se kontrates 11-11-2021
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. A. N. K. SHPK, për këto arsye:
  - Nuk permbush kapacitetet ekonomike dhe financiare, piken 2.2.1 Xhiro vjetore e paraqitur nga operatori ekonomik eshte me e vogel se xhiroja e kerkuar ne DST.
  2. ALB - STAR SHPK, për këto arsye:
  - nuk dëshmon se ka punë të ngjashme me kontratën objekt prokurimi.
  3. “CURRI” SHPK & “VELLEZERIT HYSA” SHPK & “BE - IS” SH.P.K, për këto arsye:
  - Nuk përmbush piken 2.3.2 , lidhur me licencen profesionale të shoqerise. Kategorine NS-8-G. (Operatori ekonomik V.Hysa ka kategorine NS-8 –F, operatoret BE-IS dhe CURRI kane kategorine NS- 8 -E)
  4. GECI SHPK, për këto arsye:
  - Nuk përmbush kriterin 2.3.1 punë e ngjashme pasi ne preventivin e punimeve jane parashikuar.
  5. KEVIN CONSTRUKSION SHPK, për këto arsye:
  - Nuk permbush pikën 1/a kriteret e veçanta pasi nuk ka paraqitur formularin e vetdeklarimit”
  6. MET-ENGENEERING SHPK, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur Oferte ekonomike”
  7. TREMA ENGINEERING 2 SHPK & RRUGA URA ASFALTIM NR.2 ELBASAN & ELMAZAJ KONSTRUKSION SHPK, për këto arsye:
  - OE “TREMA ENGINEERING” ka paraqitur ‘1’ pune te ngjashme qe nuk ploteson vleren e puneve te ngjashem per kapitullin: “Ndertim vepra arti te medha (ndertim viadukti)” qe ze peshen kryesore te kesaj procedure prokurimi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “PE-VLA-KU” sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “PE-VLA-KU” sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “PE-VLA-KU” sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “PE-VLA-KU” sh.p.k viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 167 datë 22 Nëntor 2021
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data