Open Procurement Albania

“Ndërtim rruga Korçë – Ersekë Loti 2 (pjesa e dytë)”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Ndërtim rruga Korçë – Ersekë Loti 2 (pjesa e dytë)”
Nr. Reference REF-21837-03-11-2022
Vlera / Fondi Limit 2 165 325 695,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 15-03-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-04-2022
Data e mbajtjes se tenderit 15-04-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “A. N. K.”
2. “4 A-M”
3. “GENER 2”
4. “GJOKA KONSTRUKSION”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A. N. K.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 164 693 349,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-04-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2597632019
  Data e lidhjes se kontrates 10-06-2022
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem :
  1. “4 A-M” per arsye:
  -Operatori ekonomik “4 A -M”, nuk kualifikohet pasi nuk përmbush kërkesat për kualifikim të përcaktuara në dokumentat standarte te tenderit. Konkretisht:
  • Operatori ekonomik nuk ka paraqitur Formularin permbledhes te vetdeklarimit kjo ne kundershtim me nenin 82 te ligjit162/2020 “Per prokurimin publik.
  • Nuk përmbush piken 2.3.3, 2.3.4, 2.3.5 te kritereve te veçanta per kualifikim pasi nuk ka paraqitur dokumentacion qe disponon personelin kryesor, ndihmes dhe te specializuar sipas kerkesave te percaktuar ne dokumentat e tenderit.
  • Nuk permbush piken 2.3.7 pasi nuk verteton se disponon mjetet dhe paisjet e kerkuara ne kete pike te dokumentave standarte.
  • Nuk permbush piken 1/b kriteret e veçanta te kualifikimit pasi nuk ka paraqitur sigurim oferte.
  • Nuk permbush piken 2.4.3, pasi nuk ka paraqitur grafikun e punimeve
  2. “GENER 2” per arsye:
  - Operatori ekonomik “GENER 2”, nuk kualifikohet pasi nuk përmbush kërkesat pë kualifikim të përcaktuara në dokumentat standarte te tenderit.Konkretisht:
  • Operatori ekonomik nuk ka paraqitur Formularin permbledhes te vetdeklarimit kjo ne kundershtim me nenin 82 te ligjit162/2020 “Per prokurimin publik.
  • Nuk permbush piken 2.3.7 pasi nuk verteton se disponon mjetet dhe paisjet e kerkuara ne kete pike te dokumentave standarte.
  • Nuk permbush kriteret e pergjithshme per kualifikim pasi nuk ka paraqitur dokumentacin per te vertetuar kriteret e pergjithshme, nuk ka paraqitur as formularin e vetedeklarimit.
  3. “GJOKA KONSTRUKSION” per arsye:
  -Operatori ekonomik “GJOKA KONSTRUKSION”, nuk kualifikohet pasi nuk përmbush kërkesat për kualifikim të përcaktuara në dokumentat standarte te tenderit. Arsyet e skualifikimit si me poshte: Konkretisht
  • Nuk përmbush kriterin 2.3.4, pasi inxhinieri mekanik i vetedeklaruar nga operatori ekonomik eshtë I angazhuar ne kontrata te tjera.
  • Nuk permbush kriterin 2.3.7 lidhur me makinerite dhe paisjet e kerkuara ne DST. (makineri te angazhuara ne kontrata te tjera)
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A. N. K. viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A. N. K. viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A. N. K. viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A. N. K. viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 80 datë 20 Qershor 2022
  Anulimi i Tenderit
  "Metodologjia e Ndertimit"

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data