Open Procurement Albania

“Rehabilitim i rrugës së ish repartit ushtarak për në aeroportin e Rinasit”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Rehabilitim i rrugës së ish repartit ushtarak për në aeroportin e Rinasit”
Nr. Reference REF-31014-05-27-2022
Vlera / Fondi Limit 33 324 063,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 30-05-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-06-2022
Data e mbajtjes se tenderit 15-06-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “A.L-ASFALT”
2. “BAMI”
3. BOE “PEPA GROUP” & “NIKA”
4. BOE “S.M.O.UNION” & “ZENIT&CO”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Bami SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 32 873 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-07-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 39448200
  Data e lidhjes se kontrates 14-07-2022
  Kohezgjatja e kontrates 3 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. OE “A.L-ASFALT” per arsye:
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.5:
  2.3.5 Operatori ekonomik pjesmarrës, për realizimin e punimeve objekt kontrate duhet të disponojë personelin kryesor dhe mbështetës, drejtues teknik në licencën e shoqërisë sipas përcaktimeve në DST.
  Nga Operatori Ekonomik stafi teknik dhe profesional i deklaruar i disponueshëm për realizimin e kësaj kontrate në këtë procedurë prokurimi eshte i deklaruara në një objekt tjetër te shpallur fitues pranë Autoritetit Kontraktor. Bazuar në Dokumentat Standarte të Tenderit, dhe në Deklaratën e Operatorit *Stafi i kërkuar në pikën 2.3.5 nuk duhet të jetë i angazhuar në kontrata të tjera, apo të deklaruara në procedura të shpallura fituese.
  - Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.9:
  2.3.9 Operatori ekonomik pjesmarrës, për realizimin e kontratës duhet të disponojë mjetet dhe pajisjet e nevojshme sipas përcaktimeve në DST
  Nga Operatori Ekonomik në deklaratën e paraqitur për disponimin e mjeteve / pajisjeve / makinerive të nevojshme për realizimin e këtij objekti disa nga makineritë janë të deklaruara në një objekt tjetër te shpallur fitues pranë Autoritetit Kontraktor. Bazuar në Dokumentat Standarte të Tenderit, dhe në Deklaratën e Operatorit *makineritë e Operatorit nuk duhet të jenë të angazhuara në kontrata të tjera apo të deklaruara në procedura të shpallura fitues”

  2. BOE “PEPA GROUP” & “NIKA” per arsye:
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.5:
  2.3.5 Operatori ekonomik pjesmarrës, për realizimin e punimeve objekt kontrate duhet të disponojë personelin kryesor dhe mbështetës, drejtues teknik në licencën e shoqërisë sipas përcaktimeve në DST.
  Nga Operatori Ekonomik stafi teknik dhe profesional i deklaruar i disponueshëm për realizimin e kësaj kontrate në këtë procedurë prokurimi eshte i deklaruara në një objekt tjetër te shpallur fitues pranë Autoritetit Kontraktor. Bazuar në Dokumentat Standarte të Tenderit, dhe në Deklaratën e Operatorit *Stafi i kërkuar në pikën 2.3.5 nuk duhet të jetë i angazhuar në kontrata të tjera, apo të deklaruara në procedura të shpallura fituese.

  - Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.9:
  2.3.9 Operatori ekonomik pjesmarrës, për realizimin e kontratës duhet të disponojë mjetet dhe pajisjet e nevojshme sipas përcaktimeve në DST.
  Nga Operatori Ekonomik në deklaratën e paraqitur për disponimin e mjeteve / pajisjeve / makinerive të nevojshme për realizimin e këtij objekti disa nga makineritë janë të deklaruara në një objekt tjetër te shpallur fitues pranë Autoritetit Kontraktor. Bazuar në Dokumentat Standarte të Tenderit, dhe në Deklaratën e Operatorit *makineritë e Operatorit nuk duhet të jenë të angazhuara në kontrata të tjera apo të deklaruara në procedura të shpallura fitues”

  3. BOE “S.M.O.UNION” & “ZENIT&CO” per arsye:
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 1 :
  1. Ofertuesi duhet të paraqesë:
  a. Formularin Përmbledhës të Vetëdeklarimit, sipas shtojcës 8,
  Nga Operatori “Zenit & Co” nuk eshte paraqitur formulari permbledhes i vetedeklarimit.
  - Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.4:
  2.3.4 Operatori ekonomik pjesëmarrës, për realizimin e punimeve objekt kontrate, duhet të disponojë fuqi punëtore minimalisht 30 (tridhjetë) persona. Për përmbushjen e këtij kriteri, operatorët ekonomikë duhet të vetëdeklarojnë disponimin e numrit minimal të punonjësve për periudhën Nëntor 2021 - Prill 2022, në formularin përmbledhës të vetëdeklarimit, sipas shtojcës nr. 8.
  -Nuk ka plotësuar Kriteret e Veçanta të Kualifikimit sipas pikës 2.3.6:
  2.3.6 Operatori ekonomik, për realizimin e punimeve objekt kontrate, duhet të ketë edhe stafin mbështetës (jo domosdoshmërisht drejtues teknik në licencën e shoqërisë), si më poshtë:
  1 (një) Inxhinier Ndërtimi, 1 (një) Inxhinier Topograf / Gjeodet, 1 (një) Inxhinier Mekanik, 1 (një) Inxhinier Elektrik
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Bami SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Bami SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Bami SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Bami SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 102 datë 25 Korrik 2022
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data