Open Procurement Albania

“Mirëmbajtje Tuneli i Krrabës (2023-2027)”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Mirëmbajtje Tuneli i Krrabës (2023-2027)”
Nr. Reference REF-69747-05-19-2023
Vlera / Fondi Limit 379 248 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 22-05-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-06-2023
Data e mbajtjes se tenderit 23-06-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “SALILLARI”
2. “4 A-M”
3. “ALKO IMPEX CONSTRUCTION”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 4 A -M SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 378 228 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 31-07-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 340555200
  Data e lidhjes se kontrates 13-10-2023
  Kohezgjatja e kontrates 48 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. SALILLARI sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka permbushur kapacitetet teknike pika 2.3.4, pika 2.3.5 si dhe pika 2.3.7, pasi stafi i deklaruar ne kete procedure eshte shpallur fitues ne nje objekt tjeter.

  2. ALKO IMPEX CONSTRUCTION sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka permbushur kapacitetet teknike pika 2.3.4, pika 2.3.5 si dhe pika 2.3.7, pasi stafi i deklaruar ne kete procedure eshte shpallur fitues ne nje objekt tjeter.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 01.08.2023 pranë Komisionit të Prokurimit Publik dhe autoritetit kontraktor është administruar ankesa e operatorit ekonomik “Alko Impex Construction” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik “Alko Impex Construction” SHPK.

  Më datë 13.09.2023, Komisioni i Prokurimit Publik pasi shqyrtoi kërkesën e ankimuesit dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të përfundojë procedimin administrativ për ankesën e operatorit ekonomik “Alko Impex Construction” SHPK
  2. Ngarkohet zyra e financës të kryejë veprimet përkatëse për derdhjen në Buxhetin e Shtetit të tarifës financiare të paguar nga operatori ekonomik “Alko Impex Construction” SHPK.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A -M SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A -M SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A -M SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A -M SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Autoriteti Rrugor Shqiptar REF-69747-05-19-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 87 datë 23 Tetor 2023
  Anulimi i Tenderit
  Termat e References
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Llogaritja e Fondit Limit
  Formular Ankimimi Alko Impex Construction SHPK
  Formular Vendimi Nr. 900/2023

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data