Open Procurement Albania

Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Kukës-U.Zapotit, Kukës-Bushtricë (Vasie), K/Rruge Domaj-Draj/Rec (Kufi me Peshkopinë) 71.64 km

Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
Objekti i Tenderit Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Kukës-U.Zapotit, Kukës-Bushtricë (Vasie), K/Rruge Domaj-Draj/Rec (Kufi me Peshkopinë) 71.64 km
Nr. Reference REF-73204-06-04-2018
Vlera / Fondi Limit 130 853 729,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-06-2018
Data e mbajtjes se tenderit 28-06-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues Alb Shpresa SHPK & “Curri SHPK
Florida SHPK
Jubica SHPK
Marsi SHPK & Armemil SHPK & Arbotec SHPK
Rruge Sinjalistike Mirembajtje & Hidro Company SHPK & Oruçi SHPK
Adem Pojani SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • JUBICA. SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 113 700 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-07-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 136440000
  Data e lidhjes se kontrates 30-07-2018
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Adem Pojani :
  Nuk plotëson asnjë nga kriteret e kualifikimit, pasi nuk është ngarkuar asnjë dokument në sistem.

  2. “Bashkimi i operatoreve ekonomik“Marsi” Shpk &”Armemil” Shpk &”Arbotec” Shpk :
  - Preventivi i dorëzuar ne formularin e ofertes është plotësuar gabim.Pas korigjimit te ofertes vlera rezulton nga 122,915,830 lekë e paraqitur dhe e dorezuar nga ju si oferte, behet 127,428,649 lekë ose ndyshimi eshte 3,67 %. Per kete arsye oferta eshte e pa vlefshme.

  3. “Bashkimi i operatoreve ekonomik “Rruge Sinjalistike Mirembajt je & Hidro Company” shpk & “Oruçi” shpk :
  - Nuk plotesoni kushtet per kualifikim pasi Licenses nr NZ 3124/6 , date 21.09.2009 i shoqerise "ORUCI’' sh.p.k, drejtuesit teknik Agim Elezi, Artan Sinaj dhe Vladimir Spahiu nuk janë të siguruar ne listëpagesat e paraqitura;
  - Në kontraten nr.3255 , date 02.07.2018 per furnizimin me asfaltobeton me shoqerine "VEGA"sh.p.k nuk është specifikuar objekti i prokurimit, nuk ka QKL , as dokumenta pronesie, dhe as leje mjedisore ne kundershtim me kriteret per kualifikim.
  - Ne kontraten e qerase nr.3254, date 02.07.2018 per Autobetonieren me targe AA385 MX, nuk ka te specifikuar objektin e prokurimit.
  - Bilancet kontabel te viteve 2016, 2017 te shoqerise "ORUCI" nuk jane te audituara nga ekspertet kontabel.
  - Akt marrveshja nr.1464 REP, Nr.947/1 Kol, date 02.07.2018 ku shenohet ndarja: “RSM COMPANY” me 80% dhe “ORUCI” me 20% , ndarja e makinerive nuk eshte bere sipas perqindjes se kontrates se bashkpunimit apo akt marrveshjes,konkretisht borepastrueset jane te gjitha te shoqerise "ORUCI" e cila ka marre per siper vetem 20% te punimeve dhe sherbimeve te preventivit .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUBICA. SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUBICA. SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUBICA. SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUBICA. SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder REF-73204-06-04-2018
  Njoftimi i Tenderit Nr.23 - Dt.11-06-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.30 - Dt.30-07-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.32 - Dt.13-08-2018
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data