Open Procurement Albania

Databaza pёr Tendera nё Sektorin Shëndetësi nuk ёshtё mё Online pёr Arsye qё lidhen me Mungesë Financimi.

Organizata AIS promotore e Open Data Albania me keqardhje njofton qё pёr shkak tё mos rinovimit tё Kontratës sё Mbështetjes me Grant, e ka tё pamundur tё pёrballojё kosto tё njё serveri dhe shërbimeve inxhinjerike tё dedikuara pёr kёtё shërbim tё mirёstrukturuar aksesi dhe informacioni.

Pёr tё ndihmuar Programet tona pёr Transparencë njihuni me Rregulloren tonё pёr pranim DONACIONI sipas Legjislacionit.

Gazetarët qё dëshirojnë tё dhëna mbi Prokurime dhe Koncesione nё Shëndetësi, mund tё na drejtohen me njё Kёrkesё pёr tё dhëna dhe dokumente nё emalin tonё [email protected] ku do tё përpiqemi tё asistojmë përmes arkivёs se OpenProcurementAlbania sektori Shëndetësi.

Kërkojmë mirëkuptimin tuaj dhe shpresojmë tё rishfaqemi online sё shpejti.

Lexo më shumë