Open Procurement Albania

Tender

59

Koncesion

4

PPP

-Operator Ekonomik

1

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.