Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
19 IMI PHARMA SHPK 583 333,645,083 583 333,645,083 296,617,209

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Lot IV : Blerje vaksine meningokoku AC WY 434,798 Njoftuar Fituesi IMI PHARMA SHPK 434,790.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Lot III : Blerje vaksine e etheve te verdha 66,892 Njoftuar Fituesi IMI PHARMA SHPK 66,890.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 21 Phytomenadion (Vitamin K) 1,290,861 Njoftuar Fituesi IMI PHARMA SHPK 42.73
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Lot 3 - Blerje medikamente, Phytomenadion (Vitamin K) 50,887 Njoftuar Fituesi IMI PHARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 9: Phytomenadion (Vitamin K) 46,121 Lidhur Kontrata IMI PHARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 9: Phytomenadion (Vitamin K) 46,121 Njoftuar Fituesi IMI PHARMA SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 5 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Phytomenadion (Vitamin K) 10mg/1ml Flakon/ Ampule 46 Njoftuar Fituesi IMI PHARMA SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 38 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Phytomenadion (Vitamin K) 10mg/1ml 507,330 Njoftuar Fituesi IMI PHARMA SHPK 507,210.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Blerje vaksina të rralla për udhëtaret Lot I : Blerje Anti-rabies, imunoglobulinë 729,855 Rishpallje me Lidhje Kontrate IMI PHARMA SHPK 729,700.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Lot II: Blerje vaksinë antirabike 229,483 Lidhur Kontrata IMI PHARMA SHPK 228,750.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Lot III : Blerje vaksinë e etheve të verdha 70,178 Lidhur Kontrata IMI PHARMA SHPK 70,000.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Lot IV : Blerje vaksinë meningokoku AC WY 456,160 Lidhur Kontrata IMI PHARMA SHPK 456,000.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 8 Gjaku dhe Organet Formuese te Gjakut Phytomenadion 138,362 Njoftuar Fituesi IMI PHARMA SHPK 138,360.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Loti 14 Phytomenadion (Vitamin K) 10mg/1ml Flakon/ Ampule 46,121 Lidhur Kontrata IMI PHARMA SHPK 46,120.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 38 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Phytomenadion (Vitamin K) 10mg/1ml 507,330 Njoftuar Fituesi IMI PHARMA SHPK 507,210.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 2 - PHYTOMENADIONE (VITAMINA K) 9,224 Njoftuar Fituesi IMI PHARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 17 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Phytomenadion (Vitamin K) 10mg/1ml Flakon/ Ampule Lidhur Kontrata IMI PHARMA SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 38 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Phytomenadion (Vitamin K) 10mg/1ml 507,330 Njoftuar Fituesi IMI PHARMA SHPK 507,210.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Loti 17 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Phytomenadion (Vitamin K) 10mg/1ml Flakon/ Ampule 18,448 Njoftuar Fituesi IMI PHARMA SHPK 18,444.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Lot.4 Blerje Phytomenadion (Vitamin K) - 10mg/1ml Ampule 29,979 Njoftuar Fituesi IMI PHARMA SHPK 29,971.50
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 11 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Phytomenadion (Vitamin K) 10mg/1ml Flakon/ Ampule 11,530 Lidhur Kontrata IMI PHARMA SHPK
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti21 Phytomenadion (Vitamin K) 10mg/1ml 138,363 Rishpallje me Njoftim Fituesi IMI PHARMA SHPK
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Lot 2 - Blerje barna emergjence, për nevoja spitalore 568,187 Lidhur Kontrata IMI PHARMA SHPK 568,016.50
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Blerje Phytomenadion (Vitamin K) Loti 27 13,836 Lidhur Kontrata IMI PHARMA SHPK 13,833.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Blerje Oxytocin Loti 13 110,920 Lidhur Kontrata IMI PHARMA SHPK 110,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Phytomenadion (Vitamin K) 10 mg/1ml Flakon/Ampule 46,121 Lidhur Kontrata IMI PHARMA SHPK 46,100.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 45 Oxytocin 10UI / ml Lidhur Kontrata IMI PHARMA SHPK 70,928.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 24 Barna hormonale sistemike,hormonet seksuale Oxytocin 10UI / ml Flakon/Ampule 138,638 Lidhur Kontrata IMI PHARMA SHPK 130,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 35 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Enoxaparine sodium 4000UI Shiringe e para pergatitur 162,712 Lidhur Kontrata IMI PHARMA SHPK 130,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 3 Medikamente hormonale Njoftuar Fituesi IMI PHARMA SHPK 79,558.40

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.