Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 FUSHA SHPK 5 21,639,684 5 21,639,684 19,978,009

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Sherbim i pastrimit te ambjentit te jashtem ne QSUT 12,995,932 Njoftuar Fituesi FUSHA SHPK 10,779,755.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shërbimi i pastrimit të ambjentit të jashtëm dhe mirëmbajtjes së sipërfaqeve të gjelbërta në QSUT, nga data 5 Prill deri më 31 Maj 2,772,262 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 2,767,761.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shërbimi i pastrimit të ambientit të jashtëm dhe mirëmbajtjes së sipërfaqeve gjelbërta në QSUT 2,293,550 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 2,292,528.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shërbimi i ambjentit të jashtëm dhe mirëmbajtjes së sipërfaqeve të gjelbërta në QSUT 3,577,940 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 3,577,935.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shërbimi i pastrimit të ambjentit të jashtëm në QSUT, me periudhe 60 dite. Njoftuar Fituesi FUSHA SHPK 560,030.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.