Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 LEKLI SHPK & MEDICAMENTA SHPK 3 100,738,034 3 100,738,034 21,899

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 2 Human Coagulation Factor VIII 50,806,211 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK & MEDICAMENTA SHPK 7299.70 leke per njesi pa tvsh.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 3 Human Coagulation Factor VIII 48,470,294 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK & MEDICAMENTA SHPK 14599.40 leke per njesi pa tvsh.
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 23 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Human Albumin Serum 20%-50ML Flakon/ Ampule 1,461,529 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK & MEDICAMENTA SHPK
  • < me para
  • 1
  • me pas >