Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Ministria e Shëndetësisë M E D I C A M E N T A & EDNA - FARMA 2 170,437,407 2 170,437,407 175

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 1 Sodium chloride Lidhur Kontrata M E D I C A M E N T A & EDNA - FARMA 87.59 leke pa TVSH per njesi.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 1 Sodium chloride 170,437,407 Njoftuar Fituesi M E D I C A M E N T A & EDNA - FARMA 87.59 leke pa TVSH per njesi.
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.