Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Ministria e Shëndetësisë Taulant SHPK- HMK-Consulting SHPK- MAK SHPK & Dricons SHPK& Infraconsult SHPK 2 2,631,570 2 2,631,570 2,077,410

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Lot.3 Supervizim i rikonstruksionit të disa QSH-ve në qarqet Berat, Korçë dhe Elbasan 1,315,785 Rishpallje me Njoftim Fituesi Taulant SHPK- HMK-Consulting SHPK- MAK SHPK & Dricons SHPK& Infraconsult SHPK 1,038,704.85
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Lot.3 Supervizim i rikonstruksionit të disa QSH-ve në qarqet Berat, Korçë dhe Elbasan 1,315,785 Rishpallje me Lidhje Kontrate Taulant SHPK- HMK-Consulting SHPK- MAK SHPK & Dricons SHPK& Infraconsult SHPK 1,038,704.85
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES


Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.