Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 INCOMED SHPK - TRIMED SHPK 11 291,392,027 11 291,392,027 2,053,325

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës 2. Cefazoline 1 gr Flakon/ Flakon (pluhur) + ampule/flakon (hollues) 2,079,180 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK - TRIMED SHPK 2,052,000.00
Ministria e Shëndetësisë Spitali Rajonal Durrës Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Loti 8 Cefepime Lidhur Kontrata INCOMED SHPK - TRIMED SHPK
Ministria e Shëndetësisë Spitali Rajonal Durrës Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Lot10 Cefotaxime Lidhur Kontrata INCOMED SHPK - TRIMED SHPK
Ministria e Shëndetësisë Spitali Rajonal Durrës Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Lot9 Cefepime Lidhur Kontrata INCOMED SHPK - TRIMED SHPK
Ministria e Shëndetësisë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Loti 1 Amikacine . Lidhur Kontrata INCOMED SHPK - TRIMED SHPK
Ministria e Shëndetësisë Spitali Rajonal Durrës Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Lot7 Cefazoline Lidhur Kontrata INCOMED SHPK - TRIMED SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 1 Amikacine 24,001,541 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK - TRIMED SHPK 126.80 leke per njesi.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 7 Cefazoline 178,125,711 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK - TRIMED SHPK 120.00 leke per njesi
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 8 Cefepime 22,309,169 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK - TRIMED SHPK 700.00 leke per njesi.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 10 Cefotaxime 24,046,998 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK - TRIMED SHPK 234.00 leke per njesi.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 14 Cefuroxime 40,829,428 Njoftuar Fituesi INCOMED SHPK - TRIMED SHPK 144.00 leke per njesi.
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES


Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.