Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 NET-GROUP Sh.p.k ( ish B-VAAL ENGINEERING) 3 5,043,415 3 5,043,415 4,001,216

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Minikontrate 1-“Certifikim i performancës së energjisë për Rikonstruksionin e Godines se Korpusit Qendror dhe sistemime te ambjenteve te jashtme te SUT” Rishpallje me Lidhje Kontrate NET-GROUP Sh.p.k ( ish B-VAAL ENGINEERING) 1,494,750.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës “Certifikim i performancës së energjisë për Rikonstruksionin e Godines se Korpusit Qendror dhe sistemime te ambjenteve te jashtme te SUT” 3,892,500 Rishpallje me Njoftim Fituesi NET-GROUP Sh.p.k ( ish B-VAAL ENGINEERING) 1,494,750.00
Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Supervizim - rikonstruksion dhe shtesë e godines së AKBPM-së 1,150,915 Lidhur Kontrata NET-GROUP Sh.p.k ( ish B-VAAL ENGINEERING) 1,011,716.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES


Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.