Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
136 848 20831 81,418,860,609 16,263 64,195,300,792 46,978,198,898

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane ”Blerje Qelqurina” 2,999,702 Njoftuar Fituesi Distributor of Medical Devices Group 2,700,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekesore specifike per Sherbimin e ORL per nevoja te QSUNT per 24 muaj 15,957,920 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 15,462,120.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" “Furnizim vendosje dhe kolaudim i sistemit të trajtimit të ujit në Shërbimin e Nefrologjisë (Hemodialize), në QSU “Nënë Tereza”. 6,493,333 Njoftuar Fituesi MEDFAU SHPK 4,492,500.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan LOTI 1: F.V pajisje hotelerie per Pediatrine e Spitalit Elbasan 11,726,400 Njoftuar Fituesi MSE 11,210,438.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan LOTI 2: F.V pajisje hotelerie per Pediatrine e Spitalit Elbasan 10,773,600 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 8,977,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje oksigjen mjekesor për përdorim spitalor per nevoja te Spitalit Rajonal Diber 2,764,800 Njoftuar Fituesi MESSER ALBAGAZ SHPK 2,764,800.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Protoksid Azoti 2,199,600 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Eleminimi i mbetjeve te rrezikshme spitalore 18,720,600 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 14,050,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Punime për pjesën teknologjike të fazës II të Rikonstruksionit të Spitalit Kukës 110,994,433 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekësore për kataraktën - Lot 1 Materiale mjekësore për ndërhyrjen e Kataraktes 72,522,000 Njoftuar Fituesi PEGASUS & GEN - ALB FARMA 71,942,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekësore për kataraktën - Lot 2 – Materiale të përshtatshme për aparatin Alcon Infinity 22,002,000 Njoftuar Fituesi Pegasus SHPK 18,210,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekesore specifike për shërbimin e Kirurgjisë Vaskulare -Loti 1 - Materiale Sintetike për Trajtim Vaskular Kirurgjikal; 81,130,868 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 79,773,400.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekesore specifike për shërbimin e Kirurgjisë Vaskulare -Loti 2 - Materiale biologjike për Trajtim Vaskular Kirurgjikal; 6,766,725 Njoftuar Fituesi
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekesore specifike për shërbimin e Kirurgjisë Vaskulare -Loti 3 - Sutura Specifike Vaskulare; 31,070,260 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 29,851,900.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës "Blerje Materiale mjekimi Specifike per sherbimin Imazheri, ORL-Okulistike-Kirurgji Maxilofaciale & Bllokun Operator prane SUT” 3,641,667 Shpallur Procedura
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Blerje kite reagene per testimin me metoden NAT (perfshire venien ne perdorim te aparateve sipas specifikimeve teknike). 70,770,000 Shpallur Procedura
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje materiale mjekesore nevojatë QSHSP nr.1 për 12 muaj 1,466,600 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës “Sigurimi i Ndertesave Per Spitalin Rajonal Durres 2,398,520 Lidhur Kontrata Atlantik - Shoqeri Sigurimesh & Ansig 2,398,286.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" “Blerje shiringa për Injektorët e CT, MRI dhe Angiografisë për një periudhë 24 mujore” 8,646,668 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" “Furnizim vendosje Eko Abdominale dhe Kardiake, në QSU “Nënë Tereza” 3,866,666 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Blerje Medikamenti Viper Venom Antitoxin 649,487 Shpallur Procedura
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës “Blerje krevate për shërbimin e Urgjencës në SUT” 1,215,333 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Blerje aparatura mjekesore 7,809,417 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" “Blerje bari Viper Venom Antiserum 1 amp/ 5 ml, per nje periudhe mbulimi 12 mujore”. 3,042,243 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 3,040,000.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Blerje materiale elektrike, hidraulike, dyer dhe dritare, pjesesh per kabinat elektrike, celesa elektrike per kabinat elektrike dhe mirembajtje ” per Spitalin rajonal Durres 2,420,440 Njoftuar Fituesi AVDULI SHPK 2,288,400.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës “Furnizim me materiale per marrjen e mostrave te gjakut dhe atyre biologjike per pacientet qe trajtohen ne SUT” Lidhur Kontrata FEDOS SHPK
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Blerje Protoksid Azoti 9,136,800 Shpallur Procedura
Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane Risjellje në gjendje funksionale të podrumit dhe zgjidhje e problematikës së tarracës 11,372,394 Lidhur Kontrata EURO-ALB 8,470,872.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës “Shërbim për Dezinfektimin e SUT për luftimin e epidemisë COVID-19 për një periudhë 12 mujore” 7,946,880 Lidhur Kontrata TIRANA TEKNOLOGJI 6,993,254.40
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje Materiale Specifike per Sherbimin e Neurokirurgjise 128,181,299 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 127,978,900.00

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.