Open Procurement Albania

Mirëmbajtje impianistike e ndarë në Lote- Loti 1 - Riparim-mirëmbajtje ashensorë

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje impianistike e ndarë në Lote- Loti 1 - Riparim-mirëmbajtje ashensorë
Nr. Reference
Vlera / Fondi Limit 6 608 290,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 22-02-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-03-2016
Data e mbajtjes se tenderit 11-03-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues Desaret SHPK & DOPPLER
AL SHPK
NDREGJONI SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Desaret SHPK - DOPPLER -AL SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6 468 690,00
  Data e shpalljes se fituesit 31-03-2016
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 7 762 428,00
  Data e lidhjes se kontrates 29-06-2016
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2016
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka patur ankesa.
  Ka marre pergjigje nga autoriteti kontraktues ne date 08-04-2016.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1) Ndregjoni SHPK
  Rezulton se oferta nuk përmban dokumentacionin e përgjithshëm për kualifikim dhe kapacitetin ekonomik e financiar
  a) Operatori nuk plotëson pikën a) të kapacitetit teknik: Sherbime të ngjashme, në një vlerë prej 40 % e vlerës së fondit limit te lotit përkatës të realizuara gjatë tre viteve të fundit (2013, 2014, 2015) të aktivitetit të operatorit ekonomik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Desaret SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Desaret SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Desaret SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Desaret SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DOPPLER -AL SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DOPPLER -AL SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DOPPLER -AL SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DOPPLER -AL SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.7 - Dt.22-02-2016
  Shpallja e Fituesit Nr.16 - Dt.25-04-2016
  Lidhja e Kontrates Nr.27 - Dt.11-04-2016

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.