Open Procurement Albania

Mirëmbajtje impianistike e ndarë në Lote- Loti 4 - Riparim – mirëmbajtje sisteme ajri të vakumuar dhe komprimuar, tanker oksigjeni, rampa oksigjeni, protoksid azoti, linjat dhe pajisjet përkatëse

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje impianistike e ndarë në Lote- Loti 4 - Riparim – mirëmbajtje sisteme ajri të vakumuar dhe komprimuar, tanker oksigjeni, rampa oksigjeni, protoksid azoti, linjat dhe pajisjet përkatëse
Nr. Reference
Vlera / Fondi Limit 2 377 950,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 22-02-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-03-2016
Data e mbajtjes se tenderit 11-03-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh-p-k-- COMFORT SHPK & Aurora Kontruksion SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 377 046,00
  Data e shpalljes se fituesit 31-03-2016
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2 852 455,00
  Data e lidhjes se kontrates 09-05-2016
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2016
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka patur: Ankesa Nr- Nr-1940/1 prot, datë 04-04-2016 të Bashkimit të Operatorëve Ekonomik "Comfort" SHPK dhe "Aurora Konstruksion"- Kthim përgjigje nr-1940/3 prot, datë 08-04-2016
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.7 - Dt.22-02-2016
  Shpallja e Fituesit Nr.16 - Dt.25-04-2016
  Lidhja e Kontrates Nr.19 - Dt.16-05-2016