Open Procurement Albania

Evadimi i mbetjeve të Spitalit Kukës

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës
Objekti i Tenderit Evadimi i mbetjeve të Spitalit Kukës - financuar nga Buxheti i Shtetit per vitin 2017
Nr. Reference REF-25167-08-30-2017
Vlera / Fondi Limit 1 600 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 31-08-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-09-2017
Data e mbajtjes se tenderit 14-09-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues ECOMEDICA&V.A.L.E. RECYCLING - MEDI - TEL
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ECOMEDICA -V.A.L.E. RECYCLING
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 160 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-10-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 392 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 18-10-2017
  Kohezgjatja e kontrates 31.12.2017
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa nga Subjekti "Medi –tel" shpk ankesa ne daten 26.09.2017, Ka marrë përgjigje në datë 29.09.2017 me shkresen Nr.673 Prot.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit të kontratës
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Nr.41 - Dt.16-10-2017
  Lidhja e Kontrates Nr.43 - Dt.30-10-2017

  Evadim i mbetjeve spitalore të Spitalit Kukës

  Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës
  Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës
  Objekti i Tenderit Evadim i mbetjeve spitalore të Spitalit Kukës - financuar nga Buxheti i Shtetit për vitin 2017
  Nr. Reference REF-21536-07-19-2017
  Vlera / Fondi Limit 1 500 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 20-07-2017
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-07-2017
  Data e mbajtjes se tenderit 31-07-2017
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2017
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit të kontratës
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.